Gunhild Anna Barsleth Wegger ( 62 )

”Derfor kan jeg ut i fra egne opplevelser trygt anbefale Peptid+ Pro på det varmeste!”

Gunhild er 62 år og fikk for 20 år siden fibromyalgi. Med denne diagnosen følger blant annet irritabel tarm, oppblåsthet, smerter, problemer med å komme på wc, eller det stikk motsatte.

Skeptisk, men bestemte meg for å prøve..
Gunhild forteller – Dette var ikke et konstant problem, men nok til at det plaget meg i perioder. Gjennom alle disse årene har jeg forsøkt det meste av preparater, og brukt fryktelig mye penger på dyre helsekostprodukter og behandlinger hos diverse terapeuter. Da jeg for et års tid siden leste om Peptid+ Pro ble jeg nok en gang nysgjerrig, selv om jeg hadde bestemt meg for at jeg ikke gadd å bestille flere ting som ikke

”Denne opplevelsen beviste tydelig for meg at jeg kan stole på Peptid+ Pro”

Kampanje – Prøv Peptid+ Pro GRATIS* i 30 dager nå!

Jeg føler meg heller ikke så oppblåst og..
Om starten på Peptid+ Pro forteller Gunhild – Jeg fikk ikke en spontan virkning, men bestemte meg for å holde ut siden jeg også tenkte at tarmen trengte tid på å leges, og til å vende seg til produktet. Etter et par måneder merket jeg at smertene avtok, særlig om natta, som hadde vært tidspunktet på døgnet som var verst. Jeg følte meg heller ikke så oppblåst og full av luft lenger, og besøkene på wc ble mer regelmessige og normale. Gleden var stor og jeg fortalte det glade budskap til venner og bekjente som jeg visste slet med noe av det

”Gleden var stor, etter et par måneder merket jeg at smertene avtok”

Karibien bra, men godt å komme hjem til Peptid+ Pro
Gunhild forteller om forsøket uten Peptid+ Pro – Da jeg i hele januar skulle på en måneds ferietur til Karibien, tok jeg med vilje ikke med meg boksen med Peptid+ Pro for å sjekke ut om jeg merket noen forandring. Forandringene meldte seg faktisk etter kort tid, og jeg forsto at jeg hadde gjort et dumt valg. Selvsagt skulle boksen vært med i kofferten!

Da jeg kom hjem startet jeg igjen, og etter kort tid kjente jeg at ting virket som det skulle. Denne opplevelsen beviste tydelig for meg at jeg kunne stole på dette produktet.

Derfor kan jeg ut i fra egne opplevelser trygt anbefale dette produktet på det varmeste.

Beste hilsener fra Gunhild Anna Barsleth Wegger i Sandefjord.

Kom i gang nå – Prøv GRATIS* i dag!