Fra smerter og stress, til trygghet og livskvalitet

I flere år slet Camilla med oppblåst og vond mage. Nå kan hun endelig nyte hverdagen og ferier uten bekymringer.

Endelig er en hektisk hverdag gøy igjen for Camilla (38), som tidligere kviet seg for ulike gjøremål. Før hun fant Peptid+ Pro Mage med laksepeptider og både B6 og B12 vitaminer, var dagene lange, og nettene korte. Ofte kunne hun våkne flere ganger på grunn av smerter i magen. Livet var preget av lite søvn og energi, samt mye stress. Hun dro til legen titt og ofte, men alle prøvene hun tok viste at det ikke var noe i veien med henne.

– Det hjelper ikke at legen sier at du er frisk når du føler deg syk. Magen murret konstant, og jeg kjente jo at den ikke fungerte. Du blir veldig sliten av å alltid føle deg dårlig, forteller Camilla.

Kampanje – Prøv Peptid+ Pro GRATIS* i 30 dager nå!

Glad hun tok en sjanse
Camilla ser på seg selv som en skeptiker, og har aldri vært interessert i alternative behandlingsmetoder eller helsekost. Likevel valgte hun å gi Peptid+ Pro med laksepeptider en sjanse. Dette har gitt henne tryggheten tilbake.

– Jeg begynte å bli desperat da jeg kom over Peptid+ Pro Mage. Jeg tvilte egentlig veldig på at jeg kom til å bli bedre, men så tenkte jeg at produktet i det minste var norskprodusert, og både laks og B-vitaminer har jeg jo gode assosiasjoner til. Jeg fant ut at dersom jeg ikke ble bedre, var i det minste Peptid+ Pro sunt for kroppen generelt, sier hun.

Visste du?

Mage og tarm er essensielt for vår helse og velvære. Mangel på ulike B-vitaminer kan føre til flere plager som urolig mage, økt gassdannelse og diaré. Andre typiske symptomer på B-vitaminmangel er tretthet, øresus, svimmelhet, hodepine og hjertebank.

Peptid+ Pro Mage med laksepeptider og pyridoksin, folat og koblamin kan hjelpe deg med å unngå disse plagene.

6 Gode grunner til å ta Peptid+ Pro Mage

Mage – Mange mageproblemer kan knyttes opp til nervøsitet og stress. I Peptid+ Pro Mage med laksepeptider finner du også vitamin B6 som bidrar til nervesystemets normale funksjon.

Tarm – For god fordøyelse er det viktig at tarmen tar opp energi fra maten. I Peptid+ Pro har vi inkludert pantotensyre som hjelper til med å frigi energi fra det vi spiser, og bidrar til normal energiomsetning.

Energi – Mye av vår generelle vitalitet avhenger av hvor god tarmen er til å ta opp energi fra maten. Føler du deg sliten og trøtt kan vitamin B6, som du også finner i Peptid+ Pro, bidra til å redusere tretthet og utmattelse.

Immunsystemet – 80% av immunsystemet vårt sitter i tarmen. Peptid+ Pro Mage med laksepeptider har også vitamin B12, som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Fordøyelse – Peptid+ Pro Mage inneholder pyridoksin som er viktig for nedbryting av proteiner, karbohydrater og fett. Pyridoksin bidrar til normal omsetning av protein og glykogen, slik at du får en sunn fordøyelse.

Vekt – Kroppen vår blir påvirket av cystein-nivået vårt. Peptid+ Pro Mage med laksepeptider inneholder B6-vitaminer, som bidrar til normal cysteinsyntese.

Magen tar ikke lenger all oppmerksomhet
I dag er Camilla glad for å ha våget å teste noe nytt. Etter mange år hvor magen spilte hovedrolle i livet, har hun nå tatt tilbake kontrollen – og kan selv være stjernen. Nå har hun snart brukt Peptid+ Pro i et år, og hun kan ikke tenke seg å slutte. Hverdagen har faktisk blitt så normal at hun ikke alltid følger doseringen til punkt og prikke. Hun kan til og med glemme å ta tablettene fordi magen er i så god form, men det går ikke så mange dager..

– Før gikk jeg rundt og var dårlig hele tiden, og da blir man jo minnet på å ta tablettene. Jeg fulgte doseringen veldig slavisk til å begynne med, men fordi jeg har blitt så bra er jeg ikke like flink lenger. Man slapper mer av og glemmer problemene sine, men da går også løsningen litt i glemmeboka, forklarer hun.

Dersom hun går for lenge uten Peptid+ Pro Mage kjenner hun at plagene sniker seg innpå igjen. Har hun tatt en ferieuke og ikke pakket med seg pillene på tur, eller vært bortreist en helg uten Peptid+ Pro, kastes det ofte innpå med en gang hun kommer hjem. Da tar det noen dager før ting er tilbake til normalen.

– Smertene er jo sånn sett en veldig god motivator, ler Camilla. Da husker jeg hvor bra Peptid+ Pro er for meg, også blir jeg flinkere til å ta de igjen. Det går litt i perioder, men jeg kommer alltid tilbake til dem igjen. Det beste er å legge opp en rutine slik at du tar det hver dag. De er uansett det eneste som har funket for meg.

Prøv Peptid+ Pro som TUSENVIS av andre – GRATIS*!

Tacofredag kan endelig nytes
Fra å konstant bekymre seg over mat, reise og jobb, har Camilla i dag et mye mer avslappet forhold til livet. Tidligere virket flyturer, eller situasjoner som krevde stillesitting i flere timer, som et mareritt. Reisegleden dalte, møter på jobb ble stressende og middag med venninner var ikke lenger like hyggelig. Nå ser hun frem til ferier langt unna, trives på jobb og kan til og med driste seg til å spise mat hun egentlig vet gir mageplager.

– Det er visse matvarer jeg elsker, men som jeg egentlig burde styre unna. Men Peptid+ Pro Mage har gjort magen så bra at jeg ikke tenker så mye på det. Taco blir ikke det samme for meg uten løk, som er noe jeg reagerer på. Da spiser jeg litt av dette – fordi jeg vet at tablettene hjelper meg over den verste kneika, og gjør meg bedre veldig fort, sier hun.

Camilla mener at hennes problemer fordufter dersom hun er flinkt til å huske kosttilskuddet regelmessig. Hun føler seg heldig, og vet ikke om produktet vil funke like godt for alle andre som prøver det, men vet veldig godt hva hun ville sagt dersom noen hun kjenner vurderer å teste ut Peptid+ Pro.

– Jeg er utrolig fornøyd. Tablettene er trygge og sunne, så uansett om man ikke merker en like god effekt som det jeg har gjort, har du ingenting å tape, forteller hun.

Kom i gang nå – Prøv GRATIS* i dag!