Eli Kristin Gjervan (71), Horten

Eli Kristin Gjervan fra Horten skrev nylig en fantastisk tilbakemelding til oss i Peptid+ Pro teamet. Hun ønsket at vi skulle dele hennes historie, da hun håper og anbefaler at flere med tilsvarende plager burde prøve Peptid+ Pro.
 
Etter 10 år med mageplager
– Hei! Jeg har altså hatt leddgikt i mange år, og ble uføretrygdet i 2000. Jeg har prøvd alt som er av legemidler, men magen min tåler ingenting. Jeg har hatt store mageproblemer og har tatt alle mulige undersøkelser med slanger i nesen, halsen og tarmen, uten at undersøkelsene har klart å hjelpe meg. Jeg har våknet hver eneste natt med vondt i magen i over 10 år og kun sovet ca. 2 timer av gangen. Legen sluttet etterhvert å høre på meg når jeg har klaget over min situasjon. Byttet lege, men avfant meg med situasjonen. En blir ikke spesielt opplagt av å aldri sove en hel natt, men det måtte jeg bare leve med, forteller Eli Kristin.

Eli Kristin har hatt det vanskelig og prøvd det meste mot magen, og fikk en helt ny hverdag etter å ha gått på Peptid+ Pro.

“Nå er jeg inne i min andre boks med Peptid+ Pro og fant til min store overraskelse ut at jeg ikke har våknet med magevondt på flere netter!”

Kampanje – Prøv Peptid+ Pro GRATIS* i 30 dager nå!

Anbefaler Peptid+ Pro
– Så skulle vi på ferie i sommer og magen var helt i ulage, fikk diaré, så jeg tenkte at det å reise blir uaktuelt. Men så kom jeg over en reklamen for Peptid+ Pro. Har prøvd så mye i årenes løp pga. revmatisme og magen, men måtte gi Peptid+ Pro en sjanse. Etter kun to dager var diaréen borte. Dette var bare supert og etter 1 og 1/2 halv boks med Peptid+ Pro gikk det opp for meg at jeg hadde sovet i 5 timer og ikke hatt vondt i magen. Siden dette har det blitt mange gode netter og mer energi. I tillegg tåler jeg nå all mat og drikke. Dessuten har jeg heller ikke luftplager, og magen er ikke lenger oppblåst. Vekten har ikke gått ned, men det er ikke så viktig for meg. Dette tar jo gjerne litt lenger tid også, men om vekten skulle gå ned etterhvert blir det bare en ekstra bonus. Er veldig fornøyd og anbefaler Peptid+ Pro til mine venner, nei forresten til alle, forteller Eli Kristin.

– Det er fantastisk å høre kundehistorie til Eli Kristin og at hun har så god effekt etter så kort tid med anbefalt inntak av Peptid+ Pro. Dette med mage og tarm relaterte plager er ofte vanskelig, da det er veldig forskjellig fra person til person, grunnet ulik bakterieflora og toleranse. På generelt basis anbefaler jeg at man må gå på Peptid+ Pro i 3-5 måneder, før man ser ønsket effekt. Dette med vektreduksjon kommer gjerne som et resultat av en mage og tarm i balanse. Ønsker deg lykke til videre Eli Kristin, avslutter Olav Høstmælingen.

Kom i gang nå – Prøv GRATIS* i dag!